TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍ POTRAVIN NIČÍ TOLIK POTŘEBNÉ ENZYMY.

Tepelné zpracování potravin ničí tolik potřebné enzymy.

v dnešní době a jejich konzervování, může ničit některé přirozeně se vyskytující enzymy a změnit jejich výživový obsah. Proto je třeba tyto správné enzymy do těla dostat pomoci Prevail Relief Valentus, který obsahuje proteinové enzymy, sacharidové enzymy, trávicí enzymy a enzymy uvolňující vlákninu a živiny.

Je přísunem přirozených probiotik, které mají dobrý vliv na mikroflóru a posilují celkovou odolnost střev proti různým infekcím. Zdravá mikroflóra dokáže zničit různé patogeny a díky produkci vitamínu K ovlivňuje i správnou srážlivost krve. Naše tělo je jedna velká studnice poznatků a objevů. Když něco nefunguje, imunita nám dá ihned vědět. 

Odemkněte živiny ve svém jídle pomocí enzymů RELIEF Digestive Plant-based Enzymes

V podstatě vše, co tělo dělá a jak funguje, je přímo ovlivněno tím, co jíme. Klíčem je podpora zdravého zažívacího systému, který přeměňuje potraviny, které konzumujeme, na látky, které tělo dokáže absorbovat a zpracovat.Pevné zdraví začíná zdravým trávicím systémem. Jídlo dodává tělu živiny, které jsou nezbytné pro celkové zdraví a růst. 

 



183795121 779097606126410 9034098170438670434 n
 
   

 

Ve zdravém zažívacím systému bude tělo absorbovat potřebné živiny a správné vylučovat potravinové složky, které nevyužívá, zdravým a pravidelným vyprazdňováním. 

 

Většina jídel, které dnes konzumujeme, jsou bohužel vařené a zpracované, například těstoviny, chléb, maso, konzervy, rychlé občerstvení, sladkosti