PUSA PLNÁ VITAMÍNŮ

Pusa plná vitamínů

 
Stres způsobuje v těle nerovnováhu, probíhá uvnitř štěpení, redukce, oxidace. Pro lajky to znamená, že když špatná molekula narazí na zdravou, vznikne další špatná. Takže při větším vzniku špatných molekul dochází k hromadnému ničení zdravých buněk, které mají vliv na stáří a různé nemoci. 

 

Díky Multi – Vit spray  lidé na celém světě zažívají nový druh zdraví a vitality. Díky spektru vitamínů a minerálů je to mnohem víc než váš typický multivitamin. Poskytuje zejména denní dávky vitamínů B12 / B6 a zinku, které přispívají ke správnému fungování vašeho správného fungování imunitního systému.

Výhody převládajícího multi-vit:

  • Pomáhá chránit a posilovat imunitní systém.
  • Imunitní systém: kombinace B6, zinku a B12 přispívá k normální funkci imunitního systému.

 

Nový obrázek_2

Objednávka sms 775 054 870

 

Energie: vitamin B12 a thiamin přispívají k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení únavy a vyčerpání.

Oxidační stres=oxidace v těle. Čím větší oxidace, tím rychlejší proces stárnutí, tím rychlejší možnost různých zánětů a civilizačních chorob. Multi – Vit spray Czech umí tento proces zastavit.
 
Jak už jsme psali v minulých článcích, je důležitý způsob života, stravování a také v jakém prostředí žijeme, zdá jsme pracovně vytížení a kolik cukru do těla přijímáme.
 
Ani alkohol a cigarety urychlují příjem špatných látek do těla. Ve všem musí být rovnováha. 

SÍLA A IMUNITA

Díky množství vitamínů a minerálů je sprej Prevail Multi-vit více než běžný multivitamin. Poskytuje zejména denní dávku vitamínů B12, B6 a zinku, které přispívají ke správnému fungování vašeho imunitního systému.

 

SPIRULINA

Sladkovodní modrozelená řasa spirulina o bsahuje mnoho vitamínů, minerálů, aktivních enzymů a více než 50% bílkovin , což řasu řadí mezi  nejvíce na proteiny bohaté přírodní potraviny . Řasy spiruliny jsou významným  antioxidantem, posilují imunitu, pomáhají zvyšovat koncentraci a působí proti únavě .

CHLORELLA

Chlorella  je sladkovodní jednobuněčná řasa, která obsahuje velké množství aktivních látek. Díky obsahu široké škály  antioxidantů  se užívá často při  detoxikaci organismu . Chlorella umí lidskému organismu také doplnit  mnoho potřebných látek , protože obsahuje chlorofyl, vitaminy A, B1, B2, B6, hořčík, vápník, železo, bílkoviny a růstový faktor CGF