Čím více tím rychleji

Čím větší oxidace, tím rychlejší proces stárnutí,

 
Stres způsobuje v těle nerovnováhu, probíhá uvnitř štěpení, redukce, oxidace. Pro lajky to znamená, že když špatná molekula narazí na zdravou, vznikne další špatná. Takže při větším vzniku špatných molekul dochází k hromadnému ničení zdravých buněk, které mají vliv na stáří a různé nemoci. 
Oxidační stres=oxidace v těle.
 
Čím větší oxidace, tím rychlejší proces stárnutí, tím rychlejší možnost různých zánětů a civilizačních chorob. Multi – Vit spray Czech umí tento proces zastavit. Jak už jsme psali v minulých článcích, je důležitý způsob života, stravování a také v jakém prostředí žijeme, zdá jsme pracovně vytížení a kolik cukru do těla přijímáme. Ani alkohol a cigarety urychlují příjem špatných látek do těla. Ve všem musí být rovnováha. 
 

Umíte ubránit svůj organismus?

Multi – Vit spray Czech posiluje obranu organismu, celkově utužuje imunitu. Je zdroje důležitých vitamínů a minerálů pro tělo, jako jsou vitamíny z řady B, E. A  zinek, hořčík, vápník, železo a další. Je to více než jen obyčejný multivitamín!
Výhodou je snadná aplikace do pusy, denní dávka bez potřeby kontroly, podpora správného fungování imunity, snížení únavy a vyčerpanosti. Vitamín E chrání před oxidačním stresem. Jód, draslík slouží zase pro správnou funkci štítné žlázy, je to výživa pro tělo. Zelené potraviny patří v dnešní době k hodně oblíbeným.

 

Nový obrázek_2

Objednávka sms 775 054 870

Podpořte proces čištění těla

Výrobek Multi – Vit spray Czech má sladkou chuť. Používá se jednou denně. Výborné jsou v něm výtažky z mořských řas – spirulina, chlorela. Které jsou zdrojem proteinů, bílkovin, antioxidantů a vyplavují škodliviny z těla, takže dochází k čištění, detoxu.
Řasy mají také vliv na úbytek hmotnosti, správnou funkčnost střev.
Pomáhají s nadváhou tím, že snižují pocit hladu, aktivují metabolismus, dodávají mozku výživu, potlačují chuť na přejídání se, obsahují chlorofyl. Vytváří podmínky pro správnou redukci hmotnosti a podporují proces čištění těla od toxinů.