Vše je navzájem propojené.

Zdravé střeva štastný život.

Střevo je velmi důležité pro naše zdraví a pro život. Žijí v něm různé organismy, bakterie, kvasinky, viry, prvoky a houby. Vše je navzájem propojené.

Dalo by se říct, že pokud máte zdravá střeva, máte i dobrou imunitu, dobrou náladu a žádné potíže. K udržení správné funkčnosti střev napomáhá potravinový doplněk Prevail Relief Valentus. obsahuje širokou škálu vegetariánských enzymů, které tělo potřebuje na podporu trávení.

Klíčem ke zdraví je posílení zažívacího systému.

Jelikož přeměňuje potraviny, které jíme, na látky, které dokáže absorbovat a kvalitně zpracovat. Střeva nejen, že tráví pozůstatek (zbytky) potravy, ale také zabraňují pronikání nečistot do našeho těla, jako jsou toxiny a jedovaté látky, vstřebává se v nich přísun vitamínů a minerálů, vše nepotřebné odchází z těla ven.

Při špatné funkci střev dochází k různým zánětům, bolesti břicha, tělo se plní toxiny, selhávají jiné orgány a trpí zažívací trakt. Dochází k únavě, vyčerpanosti, alergiím, kožním potížím a podobně. O střeva je třeba se starat. S Prevail Relief Valentus budete mít nad svým zdravím kontrolu. Stačí užívat denně.

Tepelné zpracování potravin ničí tolik potřebné enzymy.

v dnešní době a jejich konzervování, může ničit některé přirozeně se vyskytující enzymy a změnit jejich výživový obsah. Proto je třeba tyto správné enzymy do těla dostat pomoci Prevail Relief Valentus, který obsahuje proteinové enzymy, sacharidové enzymy, trávicí enzymy a enzymy uvolňující vlákninu a živiny.

Je přísunem přirozených probiotik, které mají dobrý vliv na mikroflóru a posilují celkovou odolnost střev proti různým infekcím. Zdravá mikroflóra dokáže zničit různé patogeny a díky produkci vitamínu K ovlivňuje i správnou srážlivost krve. Naše tělo je jedna velká studnice poznatků a objevů. Když něco nefunguje, imunita nám dá ihned vědět. 

Nový obrázek_2

Objednávka sms 775 054 870

 

Obrázek článku