Nastartujte svůj den

 Víte, že kofein obsažený v kávě stimuluje metabolismus organismu a pomáhá ke spalování kalorií? Zrnko kávy obsahuje vitamín niacin, který podporuje regeneraci i vlhkost pokožky.

Říká se, že 4 šálky denně, snižují u žen riziko rakoviny dělohy a u mužů rakoviny prostaty. Také se uvádí dle různých studií, že káva zmenšuje riziko onemocnění cukrovkou (záleží však, kolik cukru sladíte), snižuje i riziko cirhózy jater, pomáhá zvyšovat tlak, pokud trpíte nízkým. Musí se však pít s mírou.
 
S kávou Brazilian Roast Coffee nastartujete správně každý svůj den. Nejen, že vám dodá energii, ale pomáhá při hubnutí. Spaluje tuky, snižuje chuť na přejídání. Kila jdou dolů snadno. Stačí vypít jeden šálek denně.

 

Co dělá Brazilian Roast Coffee pečená káva  tak dobře?

Potlačte chuť k jídlu - Spravujte svoji váhu - Zvyšte svoji energii - Zvyšte svou náladu

 
Brazílie je zemí, která se řadí mezi největší pěstitele kávy Arabika, díky pásmu, ve kterém se nachází je káva velice kvalitní a chutná. Kávovník je původem z Etiopie. Brzy po jeho objevení se začal pěstovat a kultivovat v arabských zemích. Odtud byla semena přenesena do Indie, Brazílie, na Kubu, Kostariku a do další zemí.
 
Káva je dnes jedna z nejvíce obchodovatelných potravin a významným vývozním artiklem a centra jejího pěstování najdeme v Kolumbii, Vietnamu, Mexiku, Peru a Indonésii.
 
Známe na 60 odrůd Coffea Robusta a Coffea Arabica. Robusta je cenově levnější, chuťově krémovější, má více kofeinu, je kvalitní dobíječ energie, díky ní vydržíte pracovat dlouho do noci. Arabica patří k cenově dražším, obsahuje menší množství kofeinu, je jemnější. Brazilian Roast Coffee  
 
Káva je silný antioxidant a má prý za následek dlouhověkost. Kofein je podporou pro mozek, takže se nám lépe přemýšlí a metabolizmus je rychlejší, což má za vliv rychlé spalování kalorii. Káva snižuje stres, člověk je díky ní více v pohodě
vyplavuje do těla hormon štěstí, takže se více usmíváme na svět.