ZPŘÍJEMNÍ VAŠE RÁNA

ZPŘÍJEMNÍ VAŠE RÁNA, ZPESTŘÍ VÁŠ DOPOLEDNÍ I ODPOLEDNÍ ČAS A NEMUSÍTE SE JÍ ZŘÍKAT ANI VEČER

CHIA KAŠE OVESNÁ JE IDEÁLNÍ SOUČÁSTÍ JÍDELNÍČKU PRO VŠECHNY, JEJICHŽ CÍLEM JE ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL. ZPŘÍJEMNÍ VAŠE RÁNA, ZPESTŘÍ VÁŠ DOPOLEDNÍ I ODPOLEDNÍ ČAS A NEMUSÍTE SE JÍ ZŘÍKAT ANI VEČER.

CHIA KAŠE OVESNÁ

Výroba chia kaše je v souladu s moderní metodou, která je navíc unikátní. Celá zrna ovsa jsou při ní zpracována tak, aby tělo dokázalo využít všech užitečných látek, které oves nabízí.

CHIA KAŠE OVESNÁ  

CHIA KAŠE OVESNÁ JE IDEÁLNÍ SOUČÁSTÍ JÍDELNÍČKU PRO VŠECHNY, JEJICHŽ CÍLEM JE ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL. ZPŘÍJEMNÍ VAŠE RÁNA, ZPESTŘÍ VÁŠ DOPOLEDNÍ I ODPOLEDNÍ ČAS A NEMUSÍTE SE JÍ ZŘÍKAT ANI VEČER.

Aby byla pro tělo skutečným přínosem, neobsahuje žádná umělá sladidla, přidanou sacharózu, fruktózu ani glukózo-fruktózové sirupy.

Nenajdete v ní dokonce ani palmový tuk. Výroba chia kaše je v souladu s moderní metodou, která je navíc unikátní. Celá zrna ovsa jsou při ní zpracována tak, aby tělo dokázalo využít všech užitečných látek, které oves nabízí.

Chia kaše z řady fit linie je proto bohatá na sacharidy, bílkoviny, nenasycené mastné kyseliny, vitamíny a minerální látky.

Vyvážená životospráva by měla být přirozenou součástí našich životů. S chia kaší pro vás bude snadné být fit. Je to ideální a především zdravá svačina, kterou můžete mít po ruce vždy, když dostanete hlad nebo třeba jen chuť na něco dobrého.

 

Kupte zde 

 

 Zdraví, krása hubnutí