Regenerace neznamená pouze odpočinek

Regenerace neznamená pouze odpočinek po fyzické zátěži. Regenerace je podporována i další faktory, které tělu umožní regenerovat zevnitř. Ideální kombinace účinných látek by měla obsahovat sacharidy, aminokyseliny, minerály, vitaminy a provitaminy. Jedná se o esenciální aminokyseliny, které jsou přirozenou součástí lidského organismu. 

BCAA jsou vhodné pro regeneraci svalové tkáně, eliminují degradaci a stimulují syntézu svalových proteinů, a to zejména při zvýšeném tělesném výkonu či redukčních dietách, kdy je svalová hmota ohrožena katabolismem.

 

Zdraví, krása hubnutí 

Pomůžeme s regenerací

REGENERACE JE ALFOU A OMEGOU SPORTOVÁNÍ. VELMI ČASTO A NAPROSTO CHYBNĚ BÝVÁ PODCEŇOVÁNA, ČÍMŽ VŠAK TRPÍ CELÝ ORGANISMUS. ABY TĚLO PODÁVALO MAXIMÁLNÍ VÝKONY, UDRŽOVALO SE VE SKVĚLÉ KONDICI A VYHNULO SE ZBYTEČNÝM ZRANĚNÍM, KTERÁ JSOU MNOHDY SPOJENA S NEDOSTATEČNOU REGENERACÍ, MUSÍ BÝT PRÁVĚ REGENERACI VĚNOVÁNA DOSTATEČNÁ POZORNOST.Regenerace neznamená pouze odpočinek po fyzické zátěži.

REGENERACE

Jedná se o esenciální aminokyseliny, které jsou přirozenou součástí lidského organismu. BCAA jsou vhodné pro regeneraci svalové tkáně, eliminují degradaci a stimulují syntézu svalových proteinů, a to zejména při zvýšeném tělesném výkonu či redukčních dietách, kdy je svalová hmota ohrožena katabolismem.

REGENERACE JE ALFOU A OMEGOU SPORTOVÁNÍ. VELMI ČASTO A NAPROSTO CHYBNĚ BÝVÁ PODCEŇOVÁNA, ČÍMŽ VŠAK TRPÍ CELÝ ORGANISMUS. ABY TĚLO PODÁVALO MAXIMÁLNÍ VÝKONY, UDRŽOVALO SE VE SKVĚLÉ KONDICI A VYHNULO SE ZBYTEČNÝM ZRANĚNÍM, KTERÁ JSOU MNOHDY SPOJENA S NEDOSTATEČNOU REGENERACÍ, MUSÍ BÝT PRÁVĚ REGENERACI VĚNOVÁNA DOSTATEČNÁ POZORNOST.Regenerace neznamená pouze odpočinek po fyzické zátěži. 

 

 

regenerace