Svalová hmota nejen roste, tělo si navíc zvládne svalovou hmotu i udržet.

 

PROTEINY

NEBOLI BÍLKOVINY JSOU PRO NÁŠ ORGANISMUS NAPROSTO NEPOSTRADATELNÉ. SKLÁDAJÍ SE Z NICH BUŇKY, PŘÍTOMNY JSOU V ORGÁNECH, ŠLACHÁCH, VAZECH, KOSTECH, JSOU SOUČÁSTÍ IMUNITNÍHO SYSTÉMU, NAJDEME JE TAKÉ V ENZYMECH A HORMONECH A PŘEDEVŠÍM SE Z NICH SKLÁDAJÍ SVALY.

PROTEINY

Nejšetrnější a jen mechanické metody (CFM – cross flow microfiltration) při koncentrování proteinu ze syrovátky Použité sladidlo bez energetické hodnoty: sukralóza (vyrábějící se ze sacharózy) sladidlo bez kontroverzí i ve vědecké literatuře Použité technologie zachovávají nejvyšší biologické hodnoty = nedochází k denaturaci

Pokud je vašim cílem budování svalové hmoty, potřebujete proteiny doplňovat i jinak, než běžnou stravou. Proteiny se neukládají do zásoby, takže je nutné dodávat je tělu pravidelně a pokud je to možné, tak také krom stravy i doplňkovou formou.

Pro sportovce jsou proteiny nezbytnou součástí jejich jídelníčku. K nejúčinnějším proteinům patří protein syrovátkový, získaný šetrnou metodou CFM. Takové proteiny jsou zárukou toho, že z nich vaše tělo dokáže efektivně využít obsažené aminokyseliny.

S jejich pomocí svalová hmota nejen roste, tělo si navíc zvládne svalovou hmotu i udržet. Proteiny se navíc postarají o optimální fungování celého organismu. Využijete jich nejen při zvýšeném tělesném výkonu, ale také při celkové regeneraci.

PROTEINY NEBOLI BÍLKOVINY ZDE 

Protein je velmi kvalitní a koncentrovaný syrovátkový protein s vynikající chutí.

 

P4 protein

P4 protein
 

Ultimátní proteinový koktejl. Náhrada jídla. Nutričně vyvážený. 21 vitamínů a minerálů. Podporuje energii a sílu těla.

3 různé druhy proteinu s různou.dobou vstřebávání pro...

Nový obrázek_2

Objednávka sms 775 054 870