Kreatiny dodávájí tělu energii,

Kreatiny dodávájí tělu energii, kterou by při delším tréninku postrádalo. Tak jako většina kvalitních doplňků stravy mají i kreatiny hned několik přínosných vlastností.
Nejen, že zlepšují fyzickou sílu a výkonnost, pozitivně ovlivňují regeneraci organismu a podílí se i na lepší funkci mozku.
Čistý kreatin. Je základním zdrojem energie pro svalovou kontrakci


KREATINY MAJÍ ŠIROKÉ VYUŽITÍ NEJEN V OBLASTI SPORTU. SLOUŽÍ TOTIŽ CELÉMU TĚLU, NAVÍC PŘIROZENĚ ZVYŠUJÍ FYZICKOU VÝKONNOST A PŘITOM NEMAJÍ ŽÁDNÉ ŠKODLIVÉ ÚČINKY. DÁ SE ŘÍCI, ŽE JSOU NEJEN PŘÍNOSEM, ALE TAKÉ NEZBYTNOSTÍ PRO VŠECHNY SPORTOVCE.

KREATINY

Čistý kreatin. Je základním zdrojem energie pro svalovou kontrakci a je jedním z nejúčinnějších nástrojů pro rychlé nabrání svalové hmoty. Jeho pravidelnou konzumací se zvyšuje hlavně svalový výkon při intenzivním tréninku. Pro zvýšení efektivnosti doporučujeme používat v tzv. kreatinových cyklech.

KREATINY MAJÍ ŠIROKÉ VYUŽITÍ NEJEN V OBLASTI SPORTU. SLOUŽÍ TOTIŽ CELÉMU TĚLU, NAVÍC PŘIROZENĚ ZVYŠUJÍ FYZICKOU VÝKONNOST A PŘITOM NEMAJÍ ŽÁDNÉ ŠKODLIVÉ ÚČINKY.

DÁ SE ŘÍCI, ŽE JSOU NEJEN PŘÍNOSEM, ALE TAKÉ NEZBYTNOSTÍ PRO VŠECHNY SPORTOVCE.

S jejich pomocí můžete trénovat intenzivněji a dosáhnout tak rychlejších a viditelnějších výsledků. Budou se vám hodit, ať už se věnujete fitness, kulturistice, atletice, fotbalu, tenisu, nebo třeba rádi plavete. Na formě sportu nezáleží, pomáhají při každé fyzické aktivitě.

Podpoří vás při podávání maximálních svalových výkonů i trénincích prováděných opakováním několika sérií s využitím svalové hmoty atd. v práškové formě.