KLÍČEM KE ZDRAVÍ JE POSÍLENÍ ZAŽÍVACÍHO SYSTÉMU.

Klíčem ke zdraví je posílení zažívacího systému.

Jelikož přeměňuje potraviny, které jíme, na látky, které dokáže absorbovat a kvalitně zpracovat. Střeva nejen, že tráví pozůstatek (zbytky) potravy, ale také zabraňují pronikání nečistot do našeho těla, jako jsou toxiny a jedovaté látky, vstřebává se v nich přísun vitamínů a minerálů, vše nepotřebné odchází z těla ven.

Při špatné funkci střev dochází k různým zánětům, bolesti břicha, tělo se plní toxiny, selhávají jiné orgány a trpí zažívací trakt. Dochází k únavě, vyčerpanosti, alergiím, kožním potížím a podobně. O střeva je třeba se starat. S Prevail Relief Valentus budete mít nad svým zdravím kontrolu. Stačí užívat denně.

Ve zdravém zažívacím systému bude tělo absorbovat potřebné živiny a správné vylučovat potravinové složky, které nevyužívá, zdravým a pravidelným vyprazdňováním. 

Většina jídel, které dnes konzumujeme, jsou bohužel vařené a zpracované, například těstoviny, chléb, maso, konzervy, rychlé občerstvení, sladkosti. Tepelné zpracování potravin a jejich pasterizace může deaktivovat některé přirozeně se vyskytující enzymy a změnit jejich výživový obsah. 

Když je trávicí systém namáhán, může vytvářet pocit nepohodlí, neklidu, dlouhodobý pocit plnosti a pozastavit každodenní vyprazdňování.Prevail Relief Valentus Stačí užívat denně.

Nový obrázek_2

Objednávka sms 775 054 870