Hnědé a tmavé pigmentové skvrny v obličeji

Hnědé a tmavé pigmentové skvrny v obličeji, v oblasti dekoltu nebo na pažích a rukou, jsou velkým trápením pro mnoho žen a mužů. Nejčastěji jde o klasický projev stárnutí.
Tyto skvrny nejsou nebezpečné a nedělají žádné potíže (pokud nejsou vystouplé nebo nemění viditelně tvar), jde pouze o kosmetický problém.
Hnědé skvrny jsou výsledkem mnohaletého vystavování pokožky slunečním paprskům a jejich ultrafialovému záření a také vznikají vlivem prostředí, ve kterém žijeme.
Mezi těmito skvrnami se však může objevit i vážnější problém, proto doporučujeme pravidelné vyšetření podezřelých znamének a skvrn u lékaře. Na tvář používejte krém Skinn Body Angeless, minimalizuje výskyt stařeckých skvrn. 
 
.
 
Odstranit skvrny z povrchu kůže není vůbec jednoduché. Mnoho lidí se o to pokoušelo různými domácími kosmetickými zásahy. Bohužel však často dochází k poleptání a kožnímu poškození. Lidové recepty, jako citrónová šťáva nebo bramborové slupky, na nějaký čas uleví, ne vždy vše dopadne dobře. Jaké jsou jiné možnosti?
Skinn Body Angeless snižuje výskyt stařeckých skvrn, strií a jizev.
 
Sérum používá kombinaci přírodních výtažků ze zeleniny a ovoce: acai, goja, noni, červený rybíz, třešně, jablka, ředkvičky, borůvky, mangostan, červené zelí, maliny a semena z hroznových slupek). Poskytuje pleti antioxidační mix díky živinám a podporuje proces mládnutí. Má dobrý vliv na redukci jakýchkoli nedokonalosti pleti, snižuje počet vrásek, pomáhá k redukci hnědých skvrn. Stačí aplikovat malé množství krému na pokožku. 
 

Nový obrázek_2

Objednávka sms 775 054 870

 
Pamatujte, zralá pleť rychleji vstřebává účinky slunce. Lékaři doporučují vyhýbat se sluníčku během sluneční špičky, kdy je slunce nejsilnější. Kromě krému Skinn Body Angeless na tvář, můžete používat i vhodné oblečení, přikrývky hlavy (čepice, klobouky, šátky).
 
Vaše pleť tak bude dostatečně chráněna.  Starším lidem se doporučuje, aby podstoupili celoplošné vyšetření kůže, z důvodu možného vzniku rakoviny. V létě se také doporučuje nepoužívat silné parfémy přímo na kůži, pokud jdete na přímé slunce, v kombinaci se slunečními paprsky mohou způsobovat nárůst skvrn.  
 

SKINN BODY ANGELESS DOKONALÁ VÝŽIVA PRO VAŠI PLĚŤ

 
 

Efekt lupa
61aME tcKRL. SL1000
 
 

Nový obrázek_2

Objednávka sms 775 054 870

  
 
 

 Skinn Body Angeless dokonalá výživa pro vaši plěť v podobě krému, díky kterému můžete vypadat mladší o deset let.

Stres, věk, uspěchaná doba, to vše zanechává na vaší pokožce stopy. Ageless pomáhá zmírnit známky stárnutí. Obsahuje výtažky z 12 druhů ovoce a zeleniny. Ageless je produkt založený na přírodní receptuře a je pro pleť jako vitamínová bomba bohatá na živiny.