ELIXÍR MLÁDÍ EXISTUJE

Kosmetický produkt BEWIT MERKABA ULTIMATE ELIXIR MLÁDÍ, se tvrdí, že obsahuje unikátní synergii stovek aktivních látek, které mají zlepšit zdraví a kvalitu života.

Označení 100% přírodní, CTEO naznačuje, že produkt obsahuje pouze přírodní složky, tedy látky pocházející z rostlin, minerálů nebo živočišných zdrojů, které byly získány šetrným způsobem. CTEO znamená "čistě extrahovaný olej", který se získávají jemnou extrakcí, kde se používá jen tlak a teplo.

Další označení, která naznačují, že produkt obsahuje vysoce kvalitní a výživné, za studena lisované rostlinné oleje v BIO kvalitě.

Za studena lisované oleje jsou vysoce kvalitní, protože se získávají jemným lisováním při nízkých teplotách, což znamená, že olej zůstává čerstvý a plný enzymů, vitamínů a minerálů. BIO kvalita znamená, že rostliny, ze kterých se olej získává, byly pěstovány bez použití chemických pesticidů nebo hnojiv.

Složení produktu a účinnost složek by mělo být důkladně zkoumáno a ověřeno, než se rozhodnete produkt koupit. Je důležité si uvědomit, že žádný kosmetický produkt nemůže zastavit nebo vrátit proces stárnutí, a že komplexní péče o pleť, včetně správné hydratace, ochrany před slunečním zářením, vyvážené stravy a dostatku spánku, je nejlepší způsob, jak udržet pleť zdravou a mladistvou.

Existuje mnoho kosmetických produktů, které se tvrdí, že pomáhají zlepšit vzhled pleti a udržet ji mladistvou a zdravou, a které jsou označovány jako "elixir mládí" nebo "elixir of youth".

Avšak, existuje žádný jeden produkt, který by byl schopen vrátit zpět stáří nebo zastavit proces stárnutí pleti. Některé složky, které se mohou nacházet v kosmetických produktech, jako jsou vitamíny, antioxidanty a hydratační látky, mohou pomoci zlepšit vzhled pleti a udržet ji zdravou.

BEWIT MERKABA ULTIMATE ELIXIR MLÁDÍ ZDE

100% přírodní, CTEO

Označení znamená, že produkt obsahuje pouze přírodní složky, tedy látky pocházející z rostlin, minerálů nebo živočišných zdrojů. CTEO znamená "čistě extrahovaný olej". Tyto oleje se získávají jemnou extrakcí, kde se používá jen tlak a teplo, a jsou tedy šetrnější k původním látkám než oleje získávané chemickou extrakcí. Tato označení naznačují, že produkt obsahuje pouze přírodní složky a že byly získány šetrným způsobem.

Vysoce kvalitní a výživné, za studena lisované rostlinné oleje v BIO kvalitě

Označení, která naznačují, že produkt obsahuje kvalitní a nutričně bohaté rostlinné oleje, které byly získány za studena lisováním a jsou v BIO kvalitě.

Za studena lisované oleje jsou vysoce kvalitní, protože se získávají jemným lisováním při nízkých teplotách, což znamená, že olej zůstává čerstvý a plný enzymů, vitamínů a minerálů. BIO kvalita znamená, že oleje pocházejí z ekologického zemědělství, kde nebyly použity chemické pesticidy ani hnojiva, což znamená, že jsou vysoce kvalitní a šetrné k životnímu prostředí.

BIO RAW výtažky z mořských řas i pupenů rostlin

BIO RAW výtažky z mořských řas i pupenů rostlin" označení naznačuje, že produkt obsahuje výtažky z mořských řas a pupenů rostlin, které jsou v BIO kvalitě a jsou získávány v surovém stavu.

BIO kvalita znamená, že suroviny pocházejí z ekologického zemědělství, kde nebyly použity chemické pesticidy ani hnojiva. RAW označení znamená, že suroviny nebyly tepelně upraveny, což znamená, že obsahují více živin a enzymů než suroviny, které byly tepelně upraveny. Výtažky z mořských řas a pupenů rostlin jsou bohaté na vitamíny, minerály a další látky, které mohou pomoci podpořit zdraví a vitalitu.

Podpůrná kyselina huminová

Kyselina huminová je organická sloučenina, která se vyskytuje v humusu a rašeliništích. Je to komplexní směs různých sloučenin, jako jsou huminové kyseliny, fulvicové kyseliny a humáty. Tyto sloučeniny se považují za silné chelátory, což znamená, že mohou vázat a transportovat živiny.

Kyselina huminová se často používá jako přírodní hnojivo nebo jako přísada do půdy pro rostliny, aby se podpořila jejich růst a odolnost. Může také být používána jako doplňková terapie pro různé zdravotní problémy, jako jsou kožní problémy nebo problémy s trávením.

Jedinečné prvky definovaných energeticko-frekvenčních vlastností LIGHT, GOLD a DIAMOND ESSENCE

"LIGHT, GOLD a DIAMOND ESSENCE" jsou označení pro produkty, které se tvrdí, že obsahují jedinečné prvky s definovanými energeticko-frekvenčními vlastnostmi.

BEWIT COLDET – naše jedinečná, léty ověřená směs CTEO® certifikovaných esenciálních olejů, která může podpořit pocity očisty, pohody a harmonie. Velmi příjemná vzpruha nejen po těžkém jídle.

Vysoce kvalitní, za studena lisované rostlinné oleje v BIO kvalitě

BIO certifikované, za studena lisované rostlinné oleje – nenahraditelný základ tohoto elixíru. Nejenže jsou výbornými nosiči cenných esencí, obohacují rovněž složení výrobku o potřebné vitaminy, minerály, fytosteroly a o vysoký obsah omega-3 a 6 mastných kyselin, které jsou pro nás klíčové.