Čím nahradit stravu?

Náhrady stravy .ejen, že dodají tělu všechny potřebné látky, jež mladí sportovci potřebují, ale skvěle přispívají k účinné a především rychlé rekonvalescenci. Ta je samozřejmě při sportování nezbytnou součástí sportovního režimu. Náhrady stravy mohou stejně tak dobře posloužit jako vydatná a přitom vyvážená svačina mezi hlavními jídly.

 

Sportovní výživa zde 

NÁHRADY STRAVY

Vždy by se mělo jednat o nutričně vyváženou směs, ve které by ideálně neměly chybět ani syrovátkové bílkoviny, skvělé jsou také drcené cereální instantní vločky a samozřejmě další vitaminy a minerály

KVALITNÍ A PLNOHODNOTNÉ NÁHRADY STRAVY MOHOU VYUŽÍT VŠICHNI SPORTOVCI. NEJEN TI ZKUŠENÍ, ROKY TRÉNUJÍCÍ, ALE TAKÉ MLADÍ SPORTOVCI, KTEŘÍ SE SPORTEM ZAČÍNAJÍ. ZVLÁŠTĚ V TĚCHTO PŘÍPADECH JE NUTNÉ VĚNOVAT VELKOU POZORNOST VÝBĚRU VHODNÉ NÁHRADY STRAVY.

Doplňky stravy zde 

Vždy by se mělo jednat o nutričně vyváženou směs, ve které by ideálně neměly chybět ani syrovátkové bílkoviny, skvělé jsou také drcené cereální instantní vločky a samozřejmě další vitaminy a minerály.

Naopak není třeba, aby náhrady stravy obsahovaly přidanou sacharózu, glukózo-fruktózové sirupy nebo palmový tuk. Kvalitní a vyvážené náhrady stravy je možné bez obav využívat jako náhradu jednoho hlavního jídla denně.

Nejen, že dodají tělu všechny potřebné látky, jež mladí sportovci potřebují, ale skvěle přispívají k účinné a především rychlé rekonvalescenci. Ta je samozřejmě při sportování nezbytnou součástí sportovního režimu. Náhrady stravy mohou stejně tak dobře posloužit jako vydatná a přitom vyvážená svačina mezi hlavními jídly.

je nutričně vyvážená směs pro přípravu nápoje s obsahem syrovátkových bílkovin, drcených cereálních instantních vloček a vitamínů.