Zázračná pilulka

NENÍ TŘEBA DO NEKONEČNA kontrolovat hmotnost

Chcete cvičit méně než doposud a přitom spalovat více kalorií? Myslíte si, že je to nějaký blábol, že to přece není vůbec možné? Pak jste ještě neslyšeli o UltraSlim spalovači tuků. A nyní se vám skýtá možnost vyzkoušet tento účinný “požírač tuků” na vlastní kůži.

Co si budeme vyprávět, všichni víme co je za našimi nadbytečnými kilogramy – sedavý způsob života a špatné stravovací návyky. Jenže bohužel moderní doba nás k tomuto stylu života přímo nabádá a nutí.

Osm a více hodin strávených v kanceláři prací na počítači, nepravidelná a nezdravá strava, navíc často konzumovaná ve spěchu, všudypřítomný stres a obava, abychom všechno stihli vždy včas a perfektně, tak jak je po nás vyžadováno, to vše má za následek, že kila jdou pomalu ale jistě stále nahoru.

Zázračná pilulka

Vše můžete změnit tabletkou unikátního přípravku UltraSlim!

Potlačí chuť k jídlu, zabrání ukládání tuku, přebytečný tuk spálí, zrychlí metabolismus a díky nastartovanému procesu spalování tuku vám dodá neuvěřitelné množství energie! Konečně je zde něco, po čem jste tak dlouho toužili a co jste potřebovali.

Ultra Slim-Tady jsou fotky Ewy Walczakové z Varšavy, která už vyzkoušela doplňky na kontrolu hmotnosti . Myslíte, že teď vypadá dobře?

Nový „požírač tuku“

Méně cvičení – víc spálených kalorií 
za méně času

 

Výrazná ztráta váhy už za 5 dnů

Řeknu Vám o nejlepším způsobu jak bezpečně kontrolu hmotnosti  Ženy to milují! Měl by Vám pomoct získat tělo, o jakém jste vždy snili. Je tak účinný, že mu ženy na celém světě začaly říkat „požírač tuku“! 

Špatné stravovací návyky a sedavý způsob života způsobuje, že ve vašem těle se ukládá víc tuk, který… ON nemilosrdně spálí!“

Tento názor si utvořili čtyři vědci z jedné z největších Amerických univerzit po tom, jak udělali výzkum s tímto novým doplňkem mezi skupinou 96 žen ve věkovém rozpětí od 26 – 57 let. Byl to tzv. double-blind test s kontrolou placeba, který byl proveden pod přísným dohledem.

Začněte kontrolu hmotnosti – ON to dokončí!

KAŽDÁ žena ví, že začít dietu je nejjednodušší věcí na světě. Dokonce se dá kontrolu hmotnosti prvních pár kilogramů za 2 nebo 3 dny… často jsou ale těmi posledními… 
Hodně z nás ví, o čem mluvím.

Proč je tak těžké kontrolu hmotnosti?

Všechny doplňky na kontrolu hmotnosti, které byly doposud uvedeny na trh, vyžadovali od žen disciplínu. 
Bylo POTŘEBNÉ držet dietu a také každý den vyvíjet fyzickou aktivitu formou různých cvičení. Společnosti, které tyto výrobky prodávali, nezakrývali fakt, že nemůžete čekat žádné převratné výsledky, pokud nebudete držet dietu a zároveň cvičit.
Naneštěstí – stres, únava, nedostatek volného času a dlouhý seznam každodenních povinností jsou vážnými překážkami správného stravování a cvičebního programu! 

Vsadím se, že jste si všimli, že na internetových fórech se ženy stěžují na pochybné tabletky na kontrolu hmotnosti, které nefungovaly tak, „jak měly“ a jsou z toho velice zklamány. Teď už víte, co jim scházelo?

Zjistit cenu zde 

 

„Cvičení“, které trvá… 7 vteřin?

Vědci se dlouho snažili najít způsob jak se dostat do formy díky tabletkám. Po létech výzkumu a testování konečně vyvinuli nový doplněk na kontrolu hmotnosti – UltraSlim.
TĚD bude vašim jediným cvičením „posilování“ ruky – při užívání denní dávky. Zabere to přesně 7 vteřin – ani víc, ani míň. 

Jak je možné, že nepotřebujete jiné cvičení? 

UltraSlim je směsí silných ingrediencí, které k problému přistupují ze čtyř různých úhlů:

1.Zabraňují ukládaní tuku (STRÁŽÍ VÁHU)

Toto je základní pravidlo kontrolu hmotnosti! Proč? Protože nemá smysl zkoušet kontrolu hmotnosti, pokud se tuk pořád hromadí. I když do kontrolu hmotnosti vložíte mnoho úsilí, kilogramy se vrátí mihnutím oka!

Abychom se ujistili, že shozené kilogramy už nikdy nenaberete zpět, použili jsme dvojitou ochranu.

 

Tyrosin, který potlačuje chuť do jídla a zabraňuje ukládání tuku – zažívacím traktem jen prochází. Nejen, že zlepší fyzickou odolnost a zbaví Vás únavy, ale také spouští proces tvorby energie z tuku.

 
 

Piperin – Prostě spaluje přebytečný tuk! Zvyšuje aktivitu žaludečních kyselin tím, že stimuluje nervová zakončení, takže je pro ně jednodušší strávit všechnu potravu. Vědci potvrdili, že piperin pomáhá spalovat tuk. Je to nová zbraň v boji s obezitou.

2. Rozkládá tukové buňky

Předtím, než se tuk spálí, musí se nejdřív „odemknout“. Klíčem k tomu jsou přirozené metabolické aktivátory, které „probouzejí“ tukové buňky. 

Bez pomoci to nedokážete. UltraSlim likviduje tukové buňky s velkou přesností a nadlidskou silou, aby se mohli přesunout k mitochondriím – našim „komorám na spalování tuku“.

3. Urychluje metabolismus a spalování tuku

Extrakt ze zeleného čaje je jednou z nejdůležitějších přísad UltraSlim. Má vysoký obsah antioxidantů, EGCG a kofeinu, co stimuluje oxidaci tuku a termogenezi. Rozkládá nadbytečný tuk a rychle přesouvá volné mastné kyseliny k mitochondriím, kde se v procesu spalování tuku uvolňuje energie.

Díky tomu vynaložíte na spálení nadbytečného tuku míň úsilí – stačí vykonávat běžné denní aktivity. Není třeba tvrdě cvičit (MÉNĚ CVIČENÍ – VÍC SPÁLENÝCH KALORIÍ)

Tento doplněk je tak účinný také kvůli extraktu z divokého pomeranče, který pomáhá odstranit škodlivé vedlejší produkty metabolismu a urychluje metabolismus uhlohydrátů a tuků. Navíc tento extrakt potlačuje chuť do jídla a zvyšuje podíl mastných kyselin v metabolismu.

4. Pomáhá vašemu tělu dostávat energii z tuku

Většinou je to tak: Vaše tělo čerpá energii z tuku, jen když potřebuje víc energie (během cvičení a když tělu dáte méně kalorií, než spotřebuje). Hormony stimulují beta-3 receptory, které jsou v membránách tukových buněk, co způsobuje, že se tuk spaluje rychleji.

UltraSlim obelže vás organismus. Uvolňuje hormony, čím zvýší hladinu cAMP, tzv. second messengeru, a tak podporuje spalování tuku, co ústí do kontrolu hmotnosti a větší energie. Efekt je stejný, jako při intenzivním tréninku. S jedním významným rozdílem – neunavíte se. Nikdy jste se necítili lépe!

JAK MŮŽETE VIDĚT, nejsou zde žádné umělé látky – jen přírodní! UltraSlim obnovuje přirozenou rovnováhu těla a tím se zbavuje hlavního problému kontrolu hmotnosti.

Zjistit cenu zde 

FUNGUJE TO – U VŠECH!

Čtěte dál o lidech, kteří měli šanci vyzkoušet tento účinný „požírač tuku“ na vlastní kůži.