Trénujte, sportujte a podávejte špičkové výkony.

SPALOVAČE JSOU VE SPOJENÍ SE ZDRAVÝM A AKTIVNÍM ŽIVOTNÍM STYLEM SKVĚLÝM PROSTŘEDKEM, S JEHOŽ POMOCÍ PODPOŘÍTE FUNGOVÁNÍ METABOLISMU, EFEKTIVNĚ STIMULUJETE ORGANISMUS A SKVĚLE SE OSVĚDČILY I V BOJI S ÚNAVOU.

Podílejí se také na využitelnosti tuků v našem organismu, zvyšují spotřebu energie. Při jejich užívání je dobré vědět, že neslouží jako náhrada jídla. Jsou jeho doplňkem. 

Aby spalovače plnily svou funkci podle našich představ, je třeba věnovat komplexní pozornost životosprávě, pohybu, nezapomínejme však ani na pravidelný odpočinek. Vyzkoušejte spalovače a jejich účinky.

Jejich tolik vyhledávané vlastnosti získávají především díky obsaženým extraktům z rostlin a dalším přidaným účinným látkám. K těm nejčastěji patří například L-Carnitin, chróm i kofein. Jejich primární funkcí, ostatně jak vyplývá z jejich názvu, je zefektivnění spalování.

Určitě je využijete ve svůj prospěch. Trénujte, sportujte a podávejte špičkové výkony.

Sportovní výživa zajišťuje přísun energie při sportu, napomáhá růstu a regeneraci svalů a doplňuje potřebné minerální látky. Většina zmíněných látek se vyskytuje i v běžné stravě, ale v menší koncentraci a s množstvím nežádoucích složek. Pomůžeme vám s orientací v nabídce sportovní výživy.