Spalovače tuků se konkrétně zaměřují na váš metabolismus

Lidské tělo má dva typy tukových buněk (označovaných také jako adipocyty nebo tukové buňky): bílé tukové buňky a termogenní tukové buňky. Bílé tukové buňky ukládají energii a přenášejí hormony, když tělo vysílá nutriční signály.Na druhé straně termogenní tukové buňky brání v podchlazení a chrání tělo před obezitou.Spalovače tuků, co přesně jsou a jak fungují?

Když tvrdě trénujete a pracujete na své postavě a dlouhodobé vytrvalosti, možná budete potřebovat pomoc, aby vaše tělo pracovalo ještě tvrději. Zdravá a vyvážená strava se správnou výživou vždy pomůže.

Někdy však můžete hledat jiné způsoby, jak své tělo posunout o něco dále. Doplňky stravy před tréninkem jsou užitečné, ale existuje mnoho různých druhů. Pokud chcete spalovat tuk a zároveň zlepšit své tréninky konkrétně, spalovače tuků mohou být tou pravou volbou pro vás.

Spalovače tuků jsou doplňky specificky zaměřené na váš metabolismus a zvýší jeho rychlost. I když se primárně zaměřují na metabolismus, snaží se také snížit množství tuku absorbovaného tělem a stimulovat tak hubnutí.

Spalovače tuků se konkrétně zaměřují na váš metabolismus a zvyšují tak schopnost vašeho těla zaměřit se na tuk, zejména když jsou spojeny s cvičením.

Abychom pochopili, jak spalovače tuků fungují, musíme se podívat na typy tuků v těle a na jaký typ tuků se spalovač tuků zaměřuje. Pak můžeme vidět dva typy procesů spalování tuků, které se v těle vyskytují.

Termogeneze je vytváření tepla v lidských tkáních, které vede ke zvýšení tělesné teploty. Pokud jde o tukové buňky, dochází k tvorbě tepla v tukových buňkách a štěpí tuk uložený v těchto buňkách. Rozkladem tuku v buňkách se uložený tuk používá k vytváření tepla.

Cílem spalovačů tuků je proto zvýšit metabolismus tím, že tělo vytvoří energii tím, že využije existující uloženou energii k produkci tepla / energie. Spalovače tuků v podstatě žádají tělo, aby spalovalo více kalorií a tuků vytvářením tepla.

Existuje několik různých typů Spalovače tuků Několik z nich souvisí s procesy, které v těle procházejí nebo stimulují.

V závislosti na formě mohou mít spalovače tuků různé přísady nebo je lze kombinovat s přísadami obsaženými v doplňcích před tréninkem. V spalovačích tuků se nachází několik běžných přísad.

Drtivá většina spalovačů tuků v nich má nějaký stimulant. Kofein v těchto doplňcích se pokouší prodloužit vaše soustředění, zlepšit náladu, minimalizovat únavu a prodloužit dobu tréninku.

Mnoho látek potlačujících chuť k jídlu má kofein nebo výtažky, které nabízejí určitou formu kofeinu. Je to způsobeno skutečností, že kofein potlačuje chuť k jídlu a zároveň zvyšuje hladinu energie.

Na trhu jsou ale i spalovače tuků bez stimulátoru.Cílem tohoto typu doplňku ke spalování tuků je podpořit metabolismus bez použití kofeinu. Kofeinová složka může způsobit, že někteří jedinci se zhroutí po vysoké úrovni energie, nebo jiní jedinci prostě nemají rádi účinek kofeinu na tělo.Tento typ nestimuluje energetické hladiny. Cílem doplňků bez stimulantu je stále zlepšit rychlost metabolismu a obvykle se snaží zlepšit termogenezi.

Ukázalo se, že doplňky se zeleným čajem a extrakty zeleného čaje zlepšují metabolismus. Ti, kteří konzumují zelený čaj nebo výtažky ze zeleného čaje, snižují objem pasu a celkový tuk.

Bylo prokázáno, že spalovače tuků fungují, ale vždy musíte zkontrolovat složení produktu, vědět, jak fungují, a pochopit, jak funguje vaše vlastní tělo.

Studie provedená ve výzkumu potravin a výživy ukazuje, že složky jako kofein, extrakt ze zeleného čaje a kajenský prášek se ukázaly jako bezpečné. Na druhé straně, doplňky s efedrinem mohou způsobit fyzické poškození jedinců, kteří nejsou považováni za zdraví.Proto je důležité znát své vlastní fyzické zdraví a přísady ve vašich spalovačích tuků. Některé složky se osvědčily jako bezpečné, jiné však nemusí být bezpečné pro spotřebu nebo pro vaše tělo.

Uživatelé spalovačů tuků by si měli být rovněž vědomi toho, že spalovače tuků je třeba používat přiměřeně a v rámci specifikovaných dávek. Jednoduše, spalovače tuků by se měly používat opatrně a inteligentně. Jejich zneužití může způsobit vážné vedlejší účinky.

Nezapomeňte jíst dostatek kalorií, zejména pokud užíváte látku potlačující chuť k jídlu. Vždy chcete udržet zdravou stravu a zároveň zhubnout.

Pokud váš spalovač tuků obsahuje stimulanty, buďte opatrní vůči ostatním potravinám bohatým na kofein, které jíte nebo pijete. Chcete být obzvláště opatrní, pokud pijete kávu ráno nebo si dopřáváte kofeinové sodovky a nápoje během dne. Příliš mnoho kofeinu může ovlivnit váš spánek a nadměrné povzbuzení vašeho těla.

Při správném používání av doporučených dávkách jsou spalovače tuků bezpečné a účinné.

Spalovače tuků vám mohou pomoci zvýšit váš metabolismus a spalovat více tuku při cvičení. Mohou vám pomoci stát se štíhlejším použitím vašich bílých tukových buněk a termogenních tukových buněk. Mohou vám pomoci regulovat vaši chuť k jídlu, aby byly zachovány zdravé velikosti porcí nebo snížily porci svačiny.

Měli byste pochopit, že spalovače tuků také přímo nespalují tuk. Místo toho spalovače tuků podporují metabolismus těla, aby spaloval tuk uložený v bílých tukových buňkách a termogenních tukových buňkách. Tělo je stimulováno spalovačem tuků a pak spaluje.

Přirozeným způsobem, jak omezit tuk v břiše, je vyhnout se sladkým nápojům, zejména nápojům uměle ochuceným. Bylo prokázáno, že konzumace více bílkovin pomáhá snižovat břišní tuk. Existuje mnoho přírodních potravin, které pomáhají snižovat obsah tuku v břiše.

Jaká jídla pomáhají spalovat tuk?

Potraviny s vyšším obsahem bílkovin, jako je řecký jogurt, mohou pomoci spalovat tuk. Quinoa je skvělá na spalování tuků.

Papriky také obsahují přísady, které pomáhají zvýšit rychlost metabolismu. Zelený čaj je skvělou alternativou k sladkým nápojům.

Ovoce, jako je meloun, grapefruit, hrušky, jablka, hrozny a borůvky, jsou skvělým občerstvením, které pomáhá spalovat tuk. Mandle jsou také skvělé občerstvení, které je snadné jíst na cestách.

Zde je krátký seznam potravin, které pomáhají spalovat tuk:

  • Ovoce: meloun, grapefruit, hrušky, jablka, hrozny a borůvky
  • Mořské plody: sardinky, makrely, sledě, tuňák, losos, mušle, ančovičky, pstruh
  • Ořechy: Pistácie, mandle, vlašské ořechy
  • Nápoje: zelený čaj, zelená káva, voda, zázvorové čaje, citronová voda, mrkvová šťáva

Sečteno a podtrženo: Pravda o spalovačích tuků

Spalovače tuků představují pouze 70-80 procent práce. Spalovače tuků nejsou prvním a konečným řešením spalování tuků, kondice nebo hubnutí. Jedná se o doplněk, což znamená, že jej užíváte jako doplněk stravy a cvičení.

Chcete-li spalovat tuk, musíte jíst zdravou, vyváženou stravu a musíte tělo zaměstnat cvičením nebo jinými činnostmi. Výživa a cvičení jsou zásadní pro udržení zdravé váhy nebo fyzické kondice.