POZITIVNÍ VLIV NA RŮST SVALŮ A ZACHOVÁNÍ SVALOVÉ HMOTY.

Jsou to také regenerační doplňky stravy, kterých využívají sportovci, ať už ti vrcholoví, či volnočasoví. Skvěle se hodí jak pro silové sporty, tak pro sporty vytrvalostní. Jejich účinky lze pozorovat velmi rychle. Jsou totiž vyvinuty tak, aby je tělo dokázalo efektivně zpracovat a zbytečně nezatěžovaly metabolismus.

GAINERY - SACHARIDY S PROTEINEM JSOU SPECIÁLNÍ NÁPOJE, KTERÉ PLNÍ VELMI SPECIFICKOU FUNKCI.

Jsou to také regenerační doplňky stravy, kterých využívají sportovci, ať už ti vrcholoví, či volnočasoví. Skvěle se hodí jak pro silové sporty, tak pro sporty vytrvalostní. Jejich účinky lze pozorovat velmi rychle. Jsou totiž vyvinuty tak, aby je tělo dokázalo efektivně zpracovat a zbytečně nezatěžovaly metabolismus.

GAINERY - SACHARIDY S PROTEINEM

Díky svým vlastnostem Gainery - sacharidy s proteinem vašemu tělu dodají nejen sílu, ale ochrání ho před poškozením, které může být s fyzickou zátěží spojeno. 

GAINERY - SACHARIDY S PROTEINEM JSOU SPECIÁLNÍ NÁPOJE, KTERÉ PLNÍ VELMI SPECIFICKOU FUNKCI. MAJÍ POZITIVNÍ VLIV NA RŮST SVALŮ A ZACHOVÁNÍ SVALOVÉ HMOTY.

 

 Zdraví, krása hubnutí 

S jejich pomocí brzy pocítíte rapidní zlepšení v oblasti fyzické výdrže a výkonnosti. Gainery - sacharidy s proteinem jsou doslova zásobníky energie, kterou vám předají. Tahle sacharido-proteinová směs povzbudí ty, kteří marně hledali prostředek, jež by jejich sportovní výkony dokázal citelně vylepšit. Tolik žádaný nárůst svalové hmoty vás přesvědčí o jejich efektu.

Díky svým vlastnostem  Gainery - sacharidy s proteinem vašemu tělu dodají nejen sílu, ale ochrání ho před poškozením, které může být s fyzickou zátěží spojeno.  

Je určen pro podporu regenerace a nárůstu svalové hmoty. Bílkovinná složka je tvořená z 100% syrovátkovým proteinovým koncentrátem (WPC - Whey Protein Concentrate) získaný šetrnou metodou CFM (Cross-Flow Microfiltration).

Tato metoda zachovává optimální funkčnost a využitelnost obsažených aminokyselin a dalších živin. Plnohodnotný komplex tohoto gaineru doplňuje několik druhů sacharidů – a to glukózy, maltodextrinu a isomaltulózy (palatinósy).