Neseďte jenom na zadku.

Neseďte jenom na zadku. Pokud chcete mít silnou imunitu, doplňujte do svého těla vitamíny a minerály a neseďte jenom na zadku, ale se také hýbejte. Imunní systém je něco, co je potřeba chránit a pečovat o něj. Je to souhra příjmu a výdeje.

Když organismu dáme vše důležité pro správné fungování, odmění nás silnou imunitou. Běžné projevy selhání imunity zná asi každý z nás – únava, vyčerpanost, nemoc. Jak se tomu vyhnout?

C-DEFENZ Valentus dodává do těla důležité vitamíny a minerály, podporuje imunitu, chrání před stresem, snižuje pocit únavy, dodává přísun energie. 

Nový obrázek_2

Objednávka sms 775 054 870

 

Proč jsou pro nás tak vitamíny a minerály důležité? Jejich nedostatek poznáte, tělo vám samo řekne, co mu chybí. U hořčíku (magnesia) dochází při vyplavení z těla a jeho nedostatku ke svalovým křečím a bolestem hlavy.

Může se objevit nespavost, třes, celková slabost a brnění končetin, točení hlavy, zrychlený tep, pokles tlaku. Vyskytuje se sice v ovoci a zelenině a ořechových plodech, ale vyplavuje se denně z těla ven: stresem, fyzickým pohybem a nelze ho v těle udržet, musí se doplňovat. 

Zinek a vitamín E mají vliv na růst, vývoj, zdravé nehty a vlasy. Hojení ran, plodnost, stav pleti. Zinek má také vliv na duševní vývoj člověka. Zdrojem jsou potraviny a semínka, luštěniny, žloutky. Pokud se nechcete hlídat, zda máte těchto minerálů a vitamínů dostatek a chcete předejít následkům, zjednodušte si život a doplňte vše potřebné s C-DEFENZ Valentus, stačí si dát dvě tobolky denně, zapít vodou a máte vyřešeno. 

Velmi důležitý je vitamín D, který vzniká při opalování na sluníčku. Při jeho nedostatku ne jen kazí zuby, ale dochází k deformaci kosti a svalových křečím. Posiluje obranyschopnost organismu a jeho odolnost proti infekcím, stejně jako vitamín C.

Vitamíny z řady B jsou pro tělo nenahraditelné. Mají vliv snad na vše, ať je to chuť k jídlu, dobrá nálada, energie, soustředěnost, správná funkčnost nervového systému, klidné spaní, odolnost vůči infekcím. C-DEFENZ Valentus je zdrojem všech těchto důležitých minerálů a vitamínů potřebných pro tělo. Posiluje imunitu při fyzické námaze a pomáhá odolávat stresu. 

 

Efekt lupa
cdefenz
 
   

Nová generace výživy je tady! Imunitní podpora je nyní POTŘEBA více než kdy jindy!  

Dobré imunity je obtížné dosáhnout pouze při správné stravě, proto jsme vyvinuli naše kapsle C-DefenZ podporující imunitu plné nejvyššího množství vitamínů a živin. ZAČNĚTE SVŮJ DEN SILNÝ!

Silná imunita je velmi důležitá a velmi těžko ji dosáhnout pouze za pomoci stravy. Proto je třeba podpořit svou imunitu užíváním vitamínů. Prevail CDefenZ pomáhá podporovat a chránit imunitní systém vašeho těla.

Vitamin D je známý jako sluneční vitamín a je obtížné udržet potřebnou hladinu tohoto vitaminu v těle během celého roku. Vitamín C se nachází v různých druzích ovoce a zeleniny, ale v těle se neukládá a proto je třeba jeho dávku doplnit.

benefity:

  • podporuje a chrání imunitní systém
  • snižuje únavu a pocit vyčerpání
  • chrání buňky před oxidačním stresem
  • má pozitivní vliv na metabolismus