Kolagenový zázrak od firmy Valentus – Collagen 1000

A pokud se přece jen rozhodnou kolagen doplňovat, pořídí si často nekvalitní produkty. My ale pro vás máme prémiový výrobek, který vám přinese kýžené výsledky.

Tento kolagenový zázrak od firmy Valentus – Collagen 1000 – vám vyrazí dech! Nejenže u něj naleznete více kolagenu než v konkurenčních produktech, ale při pravidelné, každodenní konzumaci výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Slibujeme vám pevnější kůži, vlasy a nehty. Kromě toho se používání výrobku Collagen 1000 kladně projeví i na stavu vašich kostí, kloubů a šlach.

3120ed_6bbe8bc14f9e4812b526610035e37433_mv2.jpgNyní potěšíme především ženy. Valentus Collagen 1000    od firmy Valentus obsahuje také zázračnou kyselinu hyaluronovou, která slouží jako prvotřídní bojovník proti vráskám. Pravidelným používáním tohoto výrobku tak budete vypadat o několik let mladší. Kromě toho kyselina hyaluronová lépe lubrikuje klouby, zabraňuje tak bolesti končetin a pomáhá regenerovat tkáně.

Kromě velkého množství mořského kolagenu a kyseliny hyaluronové obsahuje Valentus Collagen 1000  i další přírodní minerální látky a vitamíny, které prospívají stavu organismu – kyselina citrónová, vitamín C, vitamín D, zinek, biotin nebo citrát měďnatý. Tento zázračný koktejl vám zajistí