KAŽDÝ SPORTOVEC SI VELMI DOBŘE VYBAVÍ BOLEST

Často až nesnesitelná bolest trvá od několika sekund po minuty. Křeče způsobuje více faktorů, těmi nejpodstatnějšími jsou však nízká hladina minerálů v organismu, nedostatečná hydratace a v neposlední řadě i únava.Předcházet vzniku křečí je samozřejmě možné. Velmi účinně funguje cílené dodávání minerálů, ke kterým patří draslík i hořčík. Ty totiž podporují tonizaci svalů a zároveň se podílejí na snížení únavy a vyčerpání organismu.

Jak na křeče u sportovců

KAŽDÝ SPORTOVEC SI VELMI DOBŘE VYBAVÍ BOLEST, KTEROU ZPŮSOBUJÍ KŘEČE. SVAL NEBO SVALY SE NEKONTROLOVANĚ A VELMI BOLESTIVĚ STÁHNOU A VÝSLEDKEM JSOU NECHVALNĚ ZNÁMÉ A NENÁVIDĚNÉ KŘEČE. VELMI ČASTO SE TAK DĚJE U SVALŮ, KTERÉ SPOJUJÍ KLOUBY. VÝJIMKOU VŠAK NEJSOU ANI KŘEČE V RUKOU, NA PRSTECH U NOHY, U BŘIŠNÍCH SVALŮ ATD.

KŘEČE

Často až nesnesitelná bolest trvá od několika sekund po minuty. Křeče způsobuje více faktorů, těmi nejpodstatnějšími jsou však nízká hladina minerálů v organismu, nedostatečná hydratace a

 

KAŽDÝ SPORTOVEC SI VELMI DOBŘE VYBAVÍ BOLEST, KTEROU ZPŮSOBUJÍ KŘEČE. SVAL NEBO SVALY SE NEKONTROLOVANĚ A VELMI BOLESTIVĚ STÁHNOU A VÝSLEDKEM JSOU NECHVALNĚ ZNÁMÉ A NENÁVIDĚNÉ KŘEČE. VELMI ČASTO SE TAK DĚJE U SVALŮ, KTERÉ SPOJUJÍ KLOUBY. VÝJIMKOU VŠAK NEJSOU ANI KŘEČE V RUKOU, NA PRSTECH U NOHY, U BŘIŠNÍCH SVALŮ ATD.

 Zdraví, krása hubnutí